En æra er slut

Vor gode, gamle formand igennem de sidste 11 år, Søren Drengsgaard har valgt at trække sig tilbage. Søren har siddet i afdelingens bestyrelse siden 2002, hvor han startede med posten som kasserer. En post han i 2006 skiftede ud med formandstjansen.

Afdelingen – unge som gamle – de helt yngste – og de gråhårede gutter på bane 3 – vil gerne sige tak for det store arbejde, Søren har udført for afdelingen igennem de sidste 15 år.

Overblik: Sørens færden i TPI
Dette overblik er baseret på gamle NYT-blade og bestyrelses referater.

Første gang vi støder på Sørens navn i arkivet, hvor de gamle NYT-blade står sikkert forsejlet, er i forbindelse med sæson 1999/2000, hvor han melder sig ind i TPI’s badmintonafdeling. Det er dog først i slutningen af 2000, at Sørens navn for alvor dukker op i de gamle notitser. Og da Søren selv er en mand, som kærer om det at huske datoer, og aldrig glemmer et kampresultat, kan det siges med (forholdsvis) stor sikkerhed, at Søren den 4. oktober 2000 er at finde på TPI’s holdopstillingskort. Han spiller 1.mix sammen med Gitte Langgaard på 2.holdets Fynsseriehold. Desværre taber Søren og Gitte. Dog viser de gode takter – står der i kampreferatet. Det præcise resultat angives ikke, men det kan Søren med garanti huske.

Runden efter er Søren igen at finde i 1. mix på Fynsserieholdet denne gang sammen med Pia Vester, som han i en lang periode derefter danner fast makkerpar med. Vedkommende som står bag kampreferatet er yderst begejstret for Sørens indsats (kan det mon være Søren selv?). Med på samme hold er desuden Kim Asmussen og Kent Baden. Kent & Søren har i den periode sat sig hårdt på 1. herredouble – står der i referatet.

En anden og endnu mere vigtig dato at bide mærke i, er onsdag d. 3. januar 2001. (Ifølge Søren selv havde han debut på 1.holdet i slutningen af år 2000). Her spiller Søren nemlig på 1.holdet, som på daværende tidspunkt spiller i 3.division. Med på holdet er doublemakkeren Kent Baden. Deres resultat melder kampreferatet intet om, men holdet vinder stort over modstanderen Tved. Et par runder senere er Søren igen med på 1.holdet som møder Bolbro. Denne gang har Søren skiftet mix’en ud med en 4. herresingle. En noget uvant rolle for Søren, som taber stort.

Søren afslutter 2001 med at stille op til Fynsmesterskaberne i den bedste seniorrække i selskab med Kent Baden, Dorthe A, Kim A og Heidi Lerche. I arkivet står skrevet at spillerne opnår fine resultater. (= ingen sejre) (bare rolig det kommer senere).

Lørdag d. 9. februar 2002 er en vigtig dato at huske i Sørens karriere. På denne dag, bliver Søren nemlig fast ankermand på 1.holdet, (holdet ligger på daværende tidspunkt nederst i 3. division). Med på holdet netop denne dato var ligeledes Kim A, Kent Baden, Kenneth Madsen og Henrik ’Bager’ Larsen. De 5 stifter for øvrigt i 2014, deres helt egen private klub, “divisionsklubben”.

Det er nu 15 år siden, at 1. holdet spillede i divisionen. Men det forhindrer på ingen måde, de efterhånden aldrende mænd, at mindes deres præstationer hvert år til den såkaldte ‘divisions-julefrokost’. Holdet har ligeledes erhververet sig deres helt egen holdleder, nemlig Henrik Pedersen, bedre kendt som HP.

Søren og damerne
Når man som Søren har spillet i den samme klub i 17 år, er det meget naturligt, at man får prøvet en masse forskellige partnere – af det modsatte køn. Rent faktisk er Søren nok den mand i klubben som har prøvet flest damer – Altså mixdamer.

Søren har gennem tiden bla. spillet mix med en række dejlige TPI-kvindefolk som:

Gitte Langgaard
Pia Vester
Heidi Leche
Maj Funder
Anne Stenner
Dorthe A
Sidsel Lund
Randi Bøgh Madsen
Trine Hansen
Maiken Rosager Hansen
Louise Tverskov
Kirstine Hindse
Ann-Sofie Jørgensen

Vigtige resultater og datoer som bare IKKE må gå i glemmebogen:

1999/2000: Søren starter i TPI
2000: Den 4. oktober stiller Søren op på 2.holdet i Fyensserien i en mix med Gitte Langgard
2001: Søren debuterer på 1. holdet i 3. division
2002: Søren er fast mand på 1.holdet
2002: Søren kommer i bestyrelsen som kasserer
2003: Søren vinder klubmesterskabet i senior A rækken. I mix med Pia Vester og i double med Kent Baden
2003: Søren møder Peter Gade (eller, det vil sige, spiller 3 dueller med ham)
2005: Søren bliver dobbelt Fynsmester. I double med Kim A og i mix med Dorthe A
2006: Søren bliver formand for TPI Badminton
2010: Søren bakker med glæde op omkring et øl-arrangement som Lars & Tina afholder i cafeteriaet. (Det var for øvrigt en glædesdag, da Lars og Tina indførte 10 turs ølklippekort).
2011: Søren er med til at spille 1. holdet op i Danmarksserien
2015: Søren er med til at spille 1. holdet ned i Fynsserien (igen)
2015: Søren spiller en drømmedouble i Randers i oprykningsdramaet om at komme tilbage til Danmarksserien
2017: Søren stopper som formand i TPI