Sæsonafslutning: Fredag d. 28. april

Sæsonen er ved at være slut. Sidste træningsgang i badmintonafdelingen er fredag d. 28 april.

I anledningen af at sæsonen er ved at gå på hæld, vil ungdomsafdelingen grene invitere alle klubbens ungdomspillere til sæsonafslutning for både spillere og forældre.

Det hele foregår fredag d. 28 april, hvor vi starter ud med at træne. Bagefter går vi op i cafeteriet og spiser. Hvis man kun vil være med til spisningen kun kan man sagtens det, og hvis man kun vil være med til træningen, kan man også det.

Den første træning er fra kl 15.30-16.30, og den er for nybegynderne, de let øvede og øvede spillere (dem som normalt træner fra 16.30-17.45 & fra kl 17.45-19 mandag og onsdag). Når klokken bliver 16.30, støder miniton til træningen. Nybegynderne &de let øvede + øvede er velkomne til at træne med sammen med miniton. Denne træning vil foregå fra 16.30-17.30.

Når træningen er slut, er der fællesspisning i cafeteriet fra klokken ca. 17.40-18.30. Dem som kun vil deltage i spisningen, skal være i hallen kl. 17.30. Imens vi spiser, trækkes der lod om præmier for de spillere som har været med til at dele lodsedler ud.

Menuen står på: Nuggets og pommes med saftevand. Prisen er: 3-6 år: 28 kr. 6-12 år: 50 kr. 13 år og op > : 60 kr. (de voksen hører til i denne kategori. I denne her kategori kan alle bestille byg selv burger i stedet for nuggets)

Hvis man gerne vil købe sodavand eller en øl, så vil det være muligt at gøre det på dagen i cafeteriet.

Tilmelding skal ske inden mandag d. 24 april. Tilmeldingen vil først være godkendt, når man afleverer pengene kontant til en træner eller overført dem via MobilePay til Alexander Bülow på nummeret 24824202. Husk også at aflevere sedlen til en træner (så vi ved, hvad I ønsker at spise).

Vi håber på at se så mange af jer som muligt til en hyggelig eftermiddag.

De bedste hilsner fra Ungdomstrænerne

——– klip ——— klip ——— klip ——— klip ——— klip ——— klip ——— klip ————–klip————–klip

Fulde navn:____________________________________
Hvor mange i alt kommer I og spiser med (både spiller og familie):____________
Hvilken alder er I forskellige: (skriv antal)
3-6 år:__________
6-12 år:___________
13 og op efter: Nuggets_________
13 og op efter: Byg selv burger_________