Intens sæsonåbner gav sæsonens første point.

TEAM Højfyn 1-2 TPI

Første kamp i sæsonen endte som den burde i forrige sæson, nemlig med en sejr! TEAM Højfyn var det eneste hold der stod mellem os og sejre sidste sæson, og derfor betyder denne sejr mere end bare de 3 point.

Ligesom med sidste sæson har vi valgt at bruge vores mere offensive opstilling, hvor vi skifter opstilling alt efter hvem der har boldkontrollen, da det jo tydelig hvis fungerede store dele af efteråret. Formålet er at vi ikke ofre hele forsvaret når vi ikke selv har bolden, men samtidig får skubbet holdet fremad og gjort spillet bredere når vi har kuglen. Denne tilgang betyder så også at løbearbejdet for visse positioner er forholdsvist stort, hvilket pt. godt kan være et dilemma.

Hvad selve kampen angår, så var der tale om et intenst drama, nærmest med flere små skænderier, små skader og små slagsmål. Kampen startede langsomt ud, hvor begge hold mærkede hinanden ad, hvilket også førte til chancer i begge ender. Vores chancer var aldrig store før midt i 1. halvleg hvor Kramer modtager bolden og stille og roligt sparker den i netmaskerne fra distancen. Højfyn havde derimod adskillelige store chancer i løbet af første halvleg, de blev dog alle ekspederet sikkert væk fra målrammen af Mads Krogstrup, der flere gange måtte ud i avancerede positioner for at redde bolden.

Vi gik derfor til halvleg med en smal føring på tavlen og nærmest ingen føring i selve spillet, som var meget jævnbyrdigt. Denne stilling kunne man tydeligt se havde præget Højfyn da de i starten af 2. halvleg skruer op for intensiteten og deres spil. Dette førte desværre for os til en masse uhensigtsmæssige tacklinger fra Højfyns spillere, hvor bolden ikke rigtig var i fokus, ydermere fik de også få minutter inde i 2. halvleg udlignet til 1-1 på en bold hvor vores ellers fremragende målmand ikke havde en chance.

Deres udligning og andre udspil var ikke nok til at slå os ud af kurs, selvom dommeren enkelte gange var nødt til at bryde ind og fortælle spillerne om at gå efter bolden og ikke manden. Vi holdte vores hoveder kolde, eller delvist i hvertfald, og med blot 10 minutter igen fandt Peter en åbning og satte Kramer i en én mod én situation, hvor han let afdribler sin mand og sender bolden i netmaskerne til stor jublen. På trods af hans modvilje i at spille midtbane, og ønske om en angrebsposition, så blev det alligevel til to basser af Kramer fra midterpositionen.

Vores andet mål satte selvfølgelig Højfyn under pres, men vores defensiv holdte stærkt igen og kampen endte 1-2 til os!

Man of the Match:

Tobias Kallager

Sæsonens første kamp bød på en masse stærke præstationer, både defensive og offensive, og dermed kunne en række spiller snildt have modtaget æren, men dagens anfører gik forrest og lagde en portion solidt defensivt spil for dagen, det er en af grundende til at valget er faldet på Tobias Kallager. Hele kampen igennem blev modstandere tacklet og lange bolde blev servet op til vores offensive spillere. Hovedet blev holdt *tilpas* køligt i forbindelse med Højfyns mange kommentarer og uhensigtsmæssige tacklinger, således at vi ikke var nødsaget til at spille i undertal, og på trods af dette blev der alligevel delt nogle solide tacklinger ud til højre og venstre. Så alt i alt en kanon præstation fra dagens anfører.