U9 C række i Ringe

Første stævne i C rækken var i Ringe, hvor spillerne skulle prøve kræfter mod:

Nyborg, KFUM, Sanderum og Ringe.

Vi havde et enkelt afbud til dagens stævne, så der blev fuld spilletid til alle 5 spillere, hvor vi spillede 2 x 10 min pr. kamp. Dagens spillere var Magnus J, Clement, Alfred, Rasmus, Kristian N

1 kamp mod Nyborg var tæt, velspillet og som endte 1-1, hvor vi dog ramte 2 x stolpe og overligger i midten af 2 halvleg, så sejren var tæt på.

2 Kamp var mod KFUM hvor vi generelt altid har problemer, men der spillede drengene sikkert bolden rundt og vi vandt 3-0. I 2. halvleg ændres formationen til 2-2 (2 forsvar-2 midtbane) istedet for 1-3 (1 forsvar-3 midtbane).

3 kamp var mod Sanderum som havde det stærkeste hold på dagen. Vi havde inden kampen valgt at ændre vores opstilling til 2 forsvarer hvor den ene skulle med frem når angrebet kørte, således han kunne støtte de 2 midtbanespillere.  Vi tabte desværre kampen 3-0 men der var spillerene blevet trætte efter at have holdt 0-0 i de første 13 minutter.

4 kamp var mod hjemmeholdet Ringe som blev vundet 6-0. Ringe´s spillere var også meget trætte og kombineret med vores spillerede havde lidt bedre teknik/ boldbehandling gjorde, at drengene fik en succes oplevelse til sidst.

Alt i alt et godt stævne og vi sluttede flot af med nogle trætte spillere.