Indmeldelse – nyt medlem

Velkommen til TPI Foldbold – Her kan du melde dig ind i klubben!

Vores kontingent for sæsonen 2019/2020 er:

( Perioden 01.07.19 til 30.06.20 )

U5 el. yngre

kr. 1.350

U6

kr. 1.350

U7

kr. 1.700

U8-U12

kr. 2.300

U13-U19

kr. 2.500

Senior

kr  2.800

Passive

kr.    300

Kontingentet er pr. år og opkræves halvårligt d. 01.02 (dækkende januar til juni) og d. 01.09 (dækkende juli til december). Der betales fuldt kontingent, selvom indmeldelse sker i perioden. Kontingentet er inkl. indendørs- og kunstgræstræning i vinterperioden. For at være trænings- og spilleberettiget skal kontingent være betalt.

Indmeldelse/kontingentbetaling

Indmeldelse skal ske gennem TPI Fodbold’s medlemssystem Kluboffice. Nye spillere har mulighed for at træne i 14 dage inden der opkræves kontingent. Ved indmeldelse SKAL e-mail (evt. e-mail 2) og mobil (evt. mobil 2) altid udfyldes med den person, som ønsker at modtage informationer fra TPI Fodbold

Handelsbetingelser

Indbetalte beløb kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre andet er anført i beskrivelsen om det enkelte hold/aktivitet. Indbetalte beløb refunderes kun i særlige tilfælde, og kun efter aftale med kassereren.
Der modtages betaling fra flg. korttyper: Dankort, Visa Dankort , Mastercard.

Ved indmeldelse accepterer du at modtage TPIs nyhedsbrev på de angivne e-mails. Nyhedsbrevet kan til enhver tid frameldes.
At blive medlem af Club INTERSPORT. TPI Fodbold videregiver dit mobilnummer og mailadresse til Club INTERSPORT. Du kan til enhver tid framelde medlemskabet hos INTERSPORT.

Udmeldelse

Udmeldelse kan kun ske skriftligt til Administratoren. Der refunderes som udgangspunkt ikke indbetalt kontingent ved udmeldelse.

Kontingent restance

TPI Fodbold vil ikke have fodboldspillere som ikke betaler kontingent rettidigt!

Der pålægges efter 2. rykker et gebyr på 50 dkk.

Ved forsat kontingent restance efter 1. rykker, vil den pågældende spiller blive bortvist fra træning og vil ikke have mulighed for at spille kampe for TPI. Derudover vil der ske indberetning til FBU jvf. deres love (§ 21 og § 22). Der kan ikke udstedes spillercertifikat for en given spiller, som er  i kontingent restance, og denne kan dermed ikke blive medlem af en anden fodboldklub.